Evenementen

Evenementen in Oriëntaalse sferen

Bent u op zoek naar een sfeervol kerstdiner of een uniek eindejaarsfeest? Orient Plaza draagt graag bij aan uw feestelijke gelegenheid.

Businessborrel

Heeft u iets te vieren met uw collega’s, bijvoorbeeld de start van een goed jaar? Orient Plaza biedt verschillende arrangementen aan (vanaf € 12,50 p.p.) om dit in een exclusieve feestelijke sfeer met drank en Oriëntaalse hapjes te vieren.

Private dining

Wilt u samen met uw (zakelijke) relaties, in een rustige, intieme en sfeervolle omgeving genieten van de authentieke gerechten uit de Japanse, Chinees Kantonese of Thaise keuken? Private dining biedt kleinere groepen (max. 20 personen) deze mogelijkheid.

Walking dinner

Een walking dinner biedt uw gezelschap (vanaf 30 personen) de mogelijkheid om in een sfeervolle en ontspannen ambiance te genieten, terwijl ons personeel hen voorziet van verschillende bite-sized Oosterse gerechten.

Heeft u interesse in een van de bovenstaande evenementen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen met onze receptie: 024 -377 10 66. Voor al uw zakelijke wensen maken wij graag een arrangement op maat!