High Wine

De Aziatische keuken en wijn

Je verwacht het misschien niet direct, maar de Aziatische keuken gaat verrassend goed samen met diverse wijnsoorten. De Aziatische keuken kent zeer diverse smaken van zoet tot zuur en van licht pittig tot extreem pittig. Iedere smaak vraagt om een andere bijpassende wijn. Zo combineert een pittig gerecht zeer goed met een lichtzoete wijn. En een lichte, frisse wijn smaakt heerlijk bij sushi en sashimi. Wil je meer weten over wijn-spijscombinaties in de Aziatische keuken? Kies dan voor een high wine bij Orient Plaza.

Een perfect avondje uit

Het recept voor een perfecte avond is goed gezelschap en heerlijke wijnen. Bij Orient Plaza creëren we graag perfecte avonden voor onze gasten. In onze één uur durende wijnproeverij maakt u met onze sommelier, Gerard Smit, kennis met de mooiste wijn-spijscombinaties uit de Aziatische keuken. U proeft drie geselecteerde wijnen met luxe, bijpassende lekkernijen uit onze keukens. Een heerlijke beleving voor onze gasten die houden van de Aziatische keuken én van goede wijnen.

Onze high wine is te boeken voor gezelschappen vanaf 8 personen vanaf €22,50 per persoon en vindt plaats van maandag tot en met zondag van 14:00 tot en met 21:00. Mocht u zich met minder dan 8 personen willen aanmelden, dan is dit in overleg ook mogelijk. Wij zullen dan ons best doen om uw aanmelding te combineren met andere gasten. Custom-made arrangementen, bijvoorbeeld een uitgebreidere proeverij of een wens voor een specifieke wijnsoort of –streek, zijn uiteraard mogelijk.  Wij bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.

Voor aanmeldingen of vragen, kunt u contact met ons opnemen via 024 377 10 66 of via ons contactformulier.