Sushi workshop

Sushi: een ware delicatesse

Sushi is hot topic en heeft overal ter wereld vele liefhebbers. Het is echter een ware kunst en niet zomaar onder de knie te krijgen. Veel sushi chefs volgen een jarenlange training en moeten veel oefenen voordat ze de perfecte sushi kunnen rollen. Om goede sushi te kunnen bereiden moet er aan een aantal voorwaarden voldaan zijn. De rijst moet perfect kleverig zijn, de vis moet met een juiste dikte gefileerd worden en de sushi moet strak opgerold worden.

Sushi workshop onder leiding van Sushimeester

Orient Plaza biedt een volledig verzorgde sushi workshop door een ware sushimeester waarin u de basisbeginselen van sushi rollen leert. De sushi workshops duren drie uur en zijn all-inclusive. In ons moderne, Oosterse interieur geniet u van uw drankje terwijl de sushimeester u uitleg geeft over het bereidingsproces en de technieken van deze delicatesse. Hierna gaat u met z’n allen aan de slag en gaat u uw eigen sushi rollen. En uiteraard gaat u naar huis met uw eigengemaakte sushi.

€49,50 p.p.
(inclusief drank)

Tegen een speciaal tarief is het ook mogelijk om de sushiworkshop te laten begeleiden door onze sushimeesterchef Prakan Srichoke. Specifieke wensen zijn uiteraard bespreekbaar. Interesse? Contact opnemen is mogelijk via 024 377 10 66 of vul ons contactformulier in.