Honyun: Chinees / Kantonees restaurant

De Chinese keuken

Geniet van de Chinese keuken bij restaurant Honyun. De Chinese keuken kenmerkt zich door een scala aan bereidingswijzen en kenmerkende kruiden en specerijen. Groenten worden bijvoorbeeld veelal gestoomd, zodat de smaak, textuur en voedingswaarde optimaal bewaard blijven tijdens het bereidingsproces. Ook worden veel gerechten in een traditionele wok op hoog vuur bereidt. Knoflook, pepers, gember en oestersaus zijn ingrediënten die vaak in gerechten gebruikt worden en daarmee typerend zijn voor de Chinese keuken.

Traditionele Chinese & Kantonese gerechten

De uitgebreide menukaart van Chinees / Kantonees restaurant Honyun bestaat uit traditionele gerechten uit verschillende Chinese streken en gebieden. Zo vindt u op onze menukaart authentieke gerechten uit de keukens van Kanton, Peking, Szechuan en Shanghai. Pekingeend is één van de meest bekende Chinese gerechten, maar de lekkere visgerechten van Shanghai, de Kantoneese zwaluwnestjes en de paddenstoelgerechten uit Szechuan misstaan ook niet bij een authentiek Chinees diner. Natuurlijk kunt u zich ook laten verrassen door onze chef-kok; geef uw voorkeuren door en wij zorgen voor een culinaire surprise!

Bent u benieuwd naar de menukaart van restaurant Honyun? Deze kunt u hier alvast bekijken. Reserveren kan via het reserveringsformulier of door te bellen met 024 – 377 10 66.

Honyun Lunch

Orient Plaza introduceert een nieuwe serie lunches, waarbij u een zakelijke afspraak perfect kunt combineren met het genieten van lekker eten. Maar ook voor privé afspraken is een lunch bij Orient Plaza zeer geschikt. Tijdens de lunch heeft u keuze uit twee opties: de Dim Sum-lunch of een traditionele Chinese lunch. De bekende Dim Sum-lunch is wat exclusiever en bestaat uit een mix van gestoomde en gebakken Dim Sum hapjes. Samen met uw tafelgast(en) maakt u een selectie uit het uitgebreide aanbod. Bij de traditionele Chinese lunch geniet u van authentieke Chinese gerechten met een modern tintje.

Restaurant Honyun bevindt zich op de eerste verdieping van Orient Plaza.