Arrangementen

Vergaderen

Orient Plaza heeft een moderne en professionele vergaderzaal waar u in alle rust en beslotenheid met uw collega’s, relaties of klanten kunt vergaderen. Indien gewenst kunnen wij tijdens de vergadering een Aziatisch lunch verzorgen of u kunt ervoor kiezen om na de vergadering met uw gezelschap te dineren in één van onze vier restaurants.

Evenementen

Organiseert u een evenement en zoekt u nog een goede cateraar? Orient Plaza biedt catering op locatie aan voor diverse gelegenheden. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij voor u een arrangement op maat kunnen samenstellen.

Bedrijfscatering

Heeft u binnenkort met u bedrijf wat te vieren? Laat uw bedrijfscatering regelen door Orient Plaza! Geniet samen met uw collega’s van de lekkerste Aziatische gerechten op uw bedrijfsfeest. U heeft keuze uit meerdere menu’s, maar het is ook altijd mogelijk om de menu’s naar uw persoonlijke wensen aan te passen.

Sushi workshop

Leer hoe u zelf de lekkerste sushi kunt maken van onze sushichefs. U leert hoe u de perfecte rijst maakt, hoe u de sushi moet rollen en welke combinaties van ingrediënten gemaakt kunnen worden. Eventueel is het mogelijk om de sushi workshop te laten begeleiden door onze sushimeester Prakan Srichoke.

High wine

De Aziatische keuken gaat verrassend goed samen met diverse soorten wijnen.  Het high wine arrangement bestaat uit een wijnproeverij met bijpassende, luxe Aziatische hapjes. Onze sommelier vertelt uitgebreid over de verschillende wijnen en over de beste wijn-spijscombinaties uit de Aziatische keuken. Leuk, lekker en leerzaam!

Arrangementen op maat

Uiteraard is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken. Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via 024 377 10 66 en vertel ons uw wensen. Wij zullen dan kijken hoe wij het beste gehoor aan uw wensen kunnen geven en welke arrangement hier het beste op aansluit.