Bezorgen & Afhalen

Orient Drive

Heeft u weinig tijd, maar wilt u toch lekker en snel eten? Kies dan voor Orient Drive, de bezorgservice van Orient Plaza. Met Orient Drive geniet u ook thuis van de lekkerste Oosterse gerechten van Orient Plaza. De menukaart van Orient Drive bestaat uit een selectie van de populairste gerechten uit onze vier Aziatische restaurants. U heeft onder andere keuze uit Japanse sushi, Indonesische specialiteiten en Chinese Dim Sum hapjes. De keuze is zeer divers; er is voor ieder wat wils. De warme maaltijden van Orient Drive zijn ook altijd gemakkelijk op te warmen in de magnetron, gewoon in de verpakking. Ideaal als u nog restjes over heeft en ook de volgende dag nog wilt genieten van een smakelijke Aziatische maaltijd.

Afhalen

Kiest u voor afhalen? Rij dan met uw auto door onze Drive In of haal uw bestelling op bij onze afhaalbalie. Wanneer u kiest voor onze Drive In geeft u uw bestelling door aan één van onze medewerkers door middel van een intercomsysteem. Hierna kunt u doorrijden naar het eerstvolgende raam waar u betaalt en uw bestelling ontvangt. Onze Oosterse maaltijden zijn goed verpakt en blijven daardoor lang warm. Klik hier voor ons afhaalmenukaart.

Bezorgen

Kies voor nóg meer gemak en laat de lekkerste Aziatische gerechten door ons bezorgen. Doe de postcodecheck op www.orientdrive.nl en kijk of uw postcode binnen de bezorgregio valt. De menukaart is een aangepaste versie van het afhaalmenu. De top 10 gerechten van ons afhaalmenu, zoals babi pangang, foe yong hai en tjap tjoy, en het speciale maandmenu vindt u ook terug in het menu van Orient Drive. De menukaart van Orient Drive is verder aangevuld met nieuwe gerechten uit de andere keukens van Orient Plaza. Naast de heerlijke sushi’s en gyoza’s zullen er in de toekomst nog meer lekkernijen aan het menu worden toegevoegd. Hoe lekker en gemakkelijk is dat!

Bestellingen vanaf €25,- bezorgen we bij u thuis; van 16.15 tot 21.00 uur.

JAVA maandmenu

Ajam Ketjap
Tjap Tjoy
Kipstukjes in Bali saus (licht pittig)
Foe Yong Hai

Vegetarische nasi,
vegetarische bami en witte rijst

Gratis: Samosa’s

€ 31,00
Voor 3 à 4 personen

Maandmenu

Babi Pangang
Tjap Tjoy
Kipstukjes in Bali saus (licht pittig)
Gesudderd Indisch rundvlees

Nasi, bami en witte rijst

Gratis: Samosa’s

€ 31,00
Voor 3 à 4 personen

Weekmenu

Babi Pangang

Indische groentenmix

Kipstukjes in kerriesaus

Nasi en bami

Gratis: Samosa’s

€ 24,00

Voor 2 á 3 personen