Kyoto

Kyoto

De Japanse keuken op het hoogste niveau

Ons restaurant Kyoto is de Japanse keuken op het hoogste niveau. Japanners zijn gevoelig voor schoonheid en simpliciteit. Dit gevoel voor esthetiek ziet en proeft u dan ook in de Japanse keuken. De smaak van de Japanse keuken wordt bepaald door zijn eenvoud: enerzijds puur en anderzijds zeer geraffineerd. Velen kennen de Japanse keuken voornamelijk vanwege de smakelijke sushi, maar de Japanse keuken is veel meer dan sushi alleen. Zo zijn er ook diverse vleesgerechten, zoals yakitori en usuyaki, en wordt er veel met tempura gewerkt.

Restaurant Kyoto

Kyoto ademt de sfeer uit van een authentiek Japans restaurant. De chef-koks van Kyoto bereiden de gerechten volgens traditionele Japanse wijze; ze maken van ieder gerecht een smaakvol kunstwerk. Ieder gerecht is subtiel en verfijnd. Wanneer u komt dineren bij Kyoto heeft u de keuze uit diverse menu’s, zoals een speciaal vleesmenu of vismenu. Ook kunt u kiezen voor het Kyoto menu. Dit menu bestaat uit diverse Japanse specialiteiten, van dagverse sushi tot authentieke vleesgerechten. Zo maakt u tijdens uw diner kennis met de vele smaken van de Japanse keuken.

Bekijk alvast de menukaart, reserveer direct* een tafel bij Kyoto of maak alvast kennis met onze sushimeester Prakan Srichoke.

Teppanyaki & Tatami-kamers

Dineren bij Japans restaurant Kyoto is een ervaring die zijn gelijke niet kent. Zeker als u deelneemt aan de Teppanyaki. Teppenyaki is Japans voor bakplaat, een onmisbaar onderdeel van de Japanse keuken waar u met uw neus bovenop zit. De Japanse chef-kok toont al zijn technieken aan uw tafel en verandert diverse ingrediënten in een zinnenstrelend gerecht. De Teppanyaki is een kookshow die u echt een keer moet meemaken. Natuurlijk kunt u ook gewoon aan tafel dineren. Of kiest u liever voor één van de Tatami-kamers? Hier kunt u met maximaal vier personen dineren, geheel in Japanse stijl. Voor de Tatami-kamer berekenen wij een toeslag van €15,- per kamer.

Kyoto bevindt zich op de eerste verdieping van Orient Plaza.

*Reserveringen vanaf 4 personen, werken wij met een aanbetalingssysteem.

Wij hanteren een aanbetaling van €25,- p.p. Zo bent u verzekerd van een tafel of aan de bakplaat bij Kyoto. Dit wordt uiteraard op de rekening in mindering gebracht.

Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.