Korea

Korea: Korean BBQ

In ons nieuwe restaurant Korea geniet je samen met vrienden en familie van een all-you-can-eat Koreaanse BBQ. Bij een Korean BBQ bereid je zelf je eigen maaltijd op een grill die in het midden van de tafel staat. Je bepaalt helemaal zelf wat je op de barbecue legt. Bij ons heb je onder andere keuze uit vlees, vis, gevogelte of tofu en diverse groenten. Volgens goede Koreaanse traditie wikkel je het vlees, de vis of tofu in een blaadje sla en voeg je verschillende toppings, zoals gebakken knoflook, rijst, lenteui, pepers en heerlijke sausjes, toe. Natuurlijk mag echte Koreaanse Kimchi, een soort gefermenteerde kool, niet ontbreken. Nu is je pakketje klaar om te eten, smakelijk!  

Koreaanse barbecue

Korean BBQ komt, zoals de naam al zegt, uit Korea. Daar is het een hele populaire wijze om eten te bereiden. Het is namelijk niet alleen lekker, maar ook heel gezellig! De afgelopen jaren is deze authentieke Aziatische traditie overgewaaid naar ons land en zien we dat steeds meer mensen een keer een Korean BBQ willen ervaren. Daarom introduceert Orient Plaza nu als eerste restaurant in de omgeving van Nijmegen het Korean BBQ concept. Je hebt bij ons de mogelijkheid om zowel met z’n tweeën als met grotere gezelschappen te genieten van een Koreaanse barbecue. Je kunt een tafel reserveren via ons reserveringsformulier. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen: 024 – 377 10 66.

Bestel ook van de Jiro menukaart

Bij restaurant Korea proef je niet alleen de Koreaanse keuken, maar ook de Japanse. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om voor dezelfde prijs sushi- en grillgerechten van de menukaart van restaurant Jiro te bestellen. Zo is er voor iedereen wat wils en geniet je van alles wat de Aziatische keuken te bieden heeft.

Prijzen Korean BBQ

Maandag t/m donderdag: € 38,50 p.p.

Vrijdag t/m zondag: € 40,50 p.p.

(Uitgezonderd feestdagen) 

Kinderen 4 t/m 6 jaar: € 18,50 p.p.

Kinderen 7 t/m 10 jaar: € 20,50 p.p.

Gasten met een maagverkleining krijgen op vertoon van een pasje € 2,- korting. 

Regels van het all-you-can-eat Korean BBQ concept:

  • Je kunt maximaal 3 uur onbeperkt genieten van alle gerechten.
  • Er kan pas opnieuw besteld worden van de kaart van Jiro indien de vorige ronde is geconsumeerd.
  • Verspilling wordt niet gewaardeerd. Voor niet genuttigde sushi rekenen wij € 1, voor warme gerechten € 2. 
  • Bij de Korean BBQ kun je gebruik maken van de volledige menukaart van Jiro, andersom kun je niet gebruik maken van de Korean BBQ wanneer je in ons Jiro restaurant zit. 

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze collega’s staan je graag te woord. 

Restaurant Korean BBQ bevindt zich op de begane verdieping van Orient Plaza.