Arrangementen

Orient Kids: zorgeloos dineren terwijl uw kinderen lekker spelen (TIJDELIJK GESLOTEN)

Orient Kidswebsite

(TIJDELIJK GESLOTEN) Orient Kids is een vrolijk speelparadijs op de 2e verdieping van Orient Plaza. Een superfeestelijke plek waar uw kinderen elke zaterdagavond en zondagavond de mogelijkheid hebben om te spelen, lol te hebben en creatief te zijn. Allemaal terwijl u onbezorgd geniet van een smakelijk diner in een van onze sfeervolle restaurants.

Spannende kinderactiviteiten

Bij Orient Kids staat alles in het teken van de kinderen. Regelmatig organiseren we leuke thema avonden, er is een poppenkast, er wordt geschminkt en er is volop ruimte om te knutselen, te kleuren en kinderfilms te kijken. Voor de peuters en kleuters is er een spannende tafeltent en een heleboel Duplo aanwezig.

Goede begeleiding

Orient Plaza hecht aan goede begeleiding van uw kind. Wij zorgen ervoor dat spelen verantwoordelijk en onder begeleiding gebeurt. Onze medewerkers houden toezicht in de zaal maar niet op de toiletten, trappen en in gangen. Orient Kids is geen reguliere kinderopvang maar een heerlijk speelparadijs waar spelen in een ongedwongen en prettige sfeer voorop staat! Uw kinderen leven zich helemaal uit terwijl u geniet van een heerlijk Aziatisch diner in één van onze restaurants. Dat is Orient Kids: van Orient Plaza vóór de kids!

Openingstijden

Elke Zaterdag : 17.00u tot 21.30u

Elke Zondag : 17.00 tot 21.30u

Overige Feestdagen : 17.00u tot 21.30u