Restaurants

Orient Plaza bestaat uit vier verschillende restaurants. Ieder restaurant heeft haar eigen Oriëntaalse keuken met authentieke specialiteiten en laat u kennis maken met een specifieke regio of land uit het Aziatische continent. Wilt u een tafel reserveren bij één van onze vier restaurants? Vul dan het contactformulier in of reserveer telefonisch via 024 – 377 10 66.

Honyun: Chinees / Kantonees

In Chinees / Kantonees restaurant Honyun maakt u kennis met de traditionele Chinese keuken. De menukaart van dit restaurant is zeer divers en bevat gerechten uit alle windstreken van China. Geniet bijvoorbeeld van typisch Chinese gerechten, zoals de bekende Pekingeend, smakelijke Dim Sum hapjes en tongstrelende visgerechten uit Shanghai.

Jiro: Sushi & Grill

Jiro is het All you can eat concept van Orient Plaza. In dit restaurant kunt u onbeperkt genieten van de meer dan 100 gerechten die op de kaart te vinden zijn. U heeft een ruime keuze aan diverse soorten sushi, zoals nigri, gunkan, temaki en maki. En wat dacht u van de vele vleesspecialiteiten, salades, wokgerechten en gefrituurd lekkernijen? Daarnaast kunt u ook nog eens onbeperkt gebruik maken van het wokbuffet.

Kyoto: Japans

Restaurant Kyoto is de Japanse keuken op het hoogste niveau. Onder leiding van onze Japanse meesterchef Prakan Srichoke creëren onze chefs culinaire gerechten die voldoen aan de Japanse standaard van smaak, simpliciteit, en schoonheid. In restaurant Kyoto kunt u ook plaatsnemen aan een traditionele Japanse Teppanyaki; een grote bakplaat waar onze chefs de lekkerste gerechten voor uw ogen klaarmaken. Of kies ervoor om geheel in Japanse stijl te dineren in een van de Tatami kamers.

Buddha Lounge: Thais

Bij Orient Plaza kunt u ook kennis maken de traditionele Thaise keuken in restaurant Buddha Lounge. Onze koks stellen op basis van uw eigen wensen en voorkeuren een compleet Thais menu voor u en uw gasten samen. U heeft hierbij de keuze uit een 3, 4, of 5 gangendiner.