Restaurants

Oriënt Plaza bestaat uit vier verschillende restaurants. Ieder restaurant heeft haar eigen Oriëntaalse keuken met authentieke specialiteiten en laat u kennis maken met een specifieke regio of land uit het Aziatische continent. Wilt u een tafel reserveren bij één van onze vier restaurants?
Maak een reservering via ons reserveringssysteem of reserveer telefonisch via 024 – 377 10 66.

Honyun: Chinees / Kantonees

In Chinees / Kantonees restaurant Honyun maakt u kennis met de traditionele Chinese keuken. De menukaart van dit restaurant is zeer divers en bevat gerechten uit alle windstreken van China. Geniet bijvoorbeeld van typisch Chinese gerechten, zoals de bekende Pekingeend, smakelijke Dim Sum hapjes en tongstrelende visgerechten uit Shanghai.

Jiro: Sushi & Grill

Jiro is het All you can eat concept van Orient Plaza. In dit restaurant kunt u onbeperkt genieten van de meer dan 100 gerechten die op de kaart te vinden zijn. U heeft een ruime keuze aan diverse soorten sushi, zoals nigri, gunkan, temaki en maki. En wat dacht u van de vele vleesspecialiteiten, salades, wokgerechten en gefrituurd lekkernijen? Daarnaast kunt u ook nog eens onbeperkt gebruik maken van het wokbuffet.

Kyoto: Japans

Restaurant Kyoto is de Japanse keuken op het hoogste niveau. Onder leiding van onze Japanse meesterchef Prakan Srichoke creëren onze chefs culinaire gerechten die voldoen aan de Japanse standaard van smaak, simpliciteit, en schoonheid. In restaurant Kyoto kunt u ook plaatsnemen aan een traditionele Japanse Teppanyaki; een grote bakplaat waar onze chefs de lekkerste gerechten voor uw ogen klaarmaken. Of kies ervoor om geheel in Japanse stijl te dineren in een van de Tatami kamers.

Korea: Koreaanse BBQ

In ons restaurant Korea geniet je samen met vrienden en familie van een all-you-can-eat Koreaanse BBQ. Bij een Korean BBQ bereid je zelf je eigen maaltijd op een grill die in het midden van de tafel staat. Je bepaalt helemaal zelf wat je op de barbecue legt. Bij ons heb je onder andere keuze uit vlees, vis, gevogelte of tofu en diverse groenten. Volgens goede Koreaanse traditie wikkel je het vlees, de vis of tofu in een blaadje sla en voeg je verschillende toppings, zoals gebakken knoflook, rijst, lenteui, pepers en heerlijke sausjes, toe. Natuurlijk mag echte Koreaanse Kimchi, een soort gefermenteerde kool, niet ontbreken. Nu is je pakketje klaar om te eten, smakelijk!