Buddha: Lounge Thais

De Thaise keuken

De Thaise keuken is over de hele wereld geliefd. En dat is niet gek, want deze kleurrijke keuken kent vele smaken, geuren, en texturen. In de Thaise keuken wordt veel gebruikgemaakt van verse smaakmakers, zoals koriander, gember, kokosmelk en natuurlijk verschillende pepers. Veel Thaise gerechten hebben dan ook een typische pittige smaak die vaak gecombineerd wordt met zure en zoete ingrediënten, zoals tropisch fruit en citroengras, om het gerecht in evenwicht te brengen. Een van de bekendste Thaise gerechten is natuurlijk de Thaise curry. Dit gerecht kan zowel met vlees, vis of kip worden bereid en is het perfecte voorbeeld van de authentieke Thaise keuken. Maar ook Pad Thai, Sticky Rice met mango en Som Tam (papajasalade) zijn bekende Thaise gerechten.

Restaurant Buddha Lounge

Bij Orient Plaza heeft u ook de mogelijkheid om te genieten van de veelzijdige Thaise keuken. Het concept van restaurant Buddha Lounge is een menu op maat. Dit houdt in dat wij voor u een compleet Thais menu samenstellen op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wanneer u een reservering maakt voor één van onze Thaise arrangementen nemen wij contact met u op om het menu met u door te spreken. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw voorkeur voor vlees of vis door geven, aan te geven of u van pittig eten houdt en of wij rekening moeten houden met eventuele allergieën. Bij Buddha Lounge kunt u een keuze maken uit de drie volgende arrangementen:

3 gangenmenu €32,50 p.p.
4 gangenmenu €39,50 p.p.
5 gangenmenu €47,50 p.p.

Graag verzoeken wij u 24 uur van tevoren te reserveren. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze receptie door te bellen naar 024-377 10 66.

Openingstijden Buddha Lounge

Maandag & Dinsdag:          Gesloten

Donderdag t/m zondag:      17:00 – 22:00 uur

Onze Thaise arrangementen worden geserveerd in restaurant Honyun, op de eerste verdieping van Orient Plaza.